Zdrava prehrana in telesna aktivnost so ključ do zdravja, dobrega počutja in lepega videza. Ampak, a to res drži?

Ali ste mogoče eden/ena tistih, ki upošteva smernice zdravega življenjskega sloga, a se vseeno bori s pretirano utrujenostjo in odvečnimi kilogrami?

Zaradi hitrega tempa sodobnega življenja in staranja se tudi telesne funkcije začnejo spreminjati. Upočasni se presnova, pridobljena energija iz hrane, ki bi jo nujno potrebovali za vsakodnevne aktivnosti, pa se ne porabi v celoti ter se začne kopičiti v obliki maščobnih tkiv... In dobra presnova je ključnega pomena za številne procese v telesu. Zakaj? Pomaga nam pri uravnavanju telesne teže in nas lahko obvaruje pred pojavom številnih bolezni, tudi kot so sladkorna bolezen, srčno-žilne bolezni.

Ste tudi vi večkrat utrujeni in to brez posebnega razloga?

Dobra in hitra presnova omogoča telesu, da predela vso energijo, ki jo dobi iz hrane ter jo porabi za normalno delovanje. S pešanjem delovanja presnovnih procesov pa se energija iz hrane ne porablja, veliko hrane zapusti telo neizkoriščene in s tem je tudi vnos energije majhen. Pojavi se občutek utrujenosti.

Ste tudi vi med tistimi, ki se zredijo že samo s pogledom na hrano?

Zagotovo poznate osebe, ki lahko pojejo velike količine hrane ter se zaradi tega ne redijo. In zagotovo poznate koga, ki pazi na to, kaj daje v usta, ki pridno šteje kalorije, vendar se mu že manjši »prekršek« v jedilniku precej pozna.
Ljudje smo si različni, ker ni vse odvisno od tega, kaj in koliko nekdo poje. Veliko je odvisno od presnove, od tega, ali je energija iz hrane bolj ali manj učinkovito porabljena. Z leti začne hitrost presnove upadati  in organizem začne hranilne snovi iz hrane kopičiti v odvečne kilograme. Vendar obstaja tudi rešitev. V Biostile so naši strokovnjaki, po formuli prim. Majića, dr. medicine internist kardiolog, za upočasnjeno presnovo oblikovali prehransko dopolnilo Energy Plus.

Kako si pri počasni presnovi lahko pomagate?

Energy Plus vsebuje izjemne in učinkovite sestavine, ki pomagajo organizmu pri presnovi hrane v energijo. Na takšen način si lahko zagotovimo več energije za vsakdanja opravila, naše telo pa prejme dovolj energije za normalno delovanje.
V kombinaciji s koencimom Q10 lahko telesu uspešno pomagate pri nastajanju energije. Koencim Q10 je telesu naravna snov, ki je prisotna v vsaki celici našega telesa. Z leti količina koencima Q10 začne upadati, telo pa dobiva vedno manj energije potrebne za normalno delovanje srca in drugih življenjsko pomembnih organov.

Kako do več energije, več zadovoljstva in tudi ob kilogram manj?

Paket Biostile vključuje izdelek Energy Plus, Koencim Q10 in posebno mineralno-vitaminsko bombo Max Fruit King. Premišljena kombinacija izdelkov in njihovih sestavin pozitivno vpliva na dobro počutje, normalno delovanje organizma in imunski sistem.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja