Bolezni sklepov in hrbtenice postajajo v razvitem svetu in zaradi vse večjega staranja prebivalstva ena od najpogostejših težav starejših ljudi.

Obseg težav s sklepi je širok. Veliko je odvisno od življenjskega sloga posameznika, od aktivnosti, starosti, teže in tudi spola. Vsem, ki jih pestijo težave s sklepi, pa so enotne bolečine v kolenih, hrbtu in prstih. Najpogostejše bolezni sklepov so revma, osteoartroza, osteoporoza, išias.

Ste vedeli, da se veliko težav s sklepi pojavi zaradi obrabe hrustanca?

Zaradi preobremenjenosti sklepov pride do obrabe hrustanca. V ozadju vseh bolečin pa so pogosto vnetna obolenja in manjša sposobnost telesa, da tvori hranilne snovi, ki pomagajo telesu v borbi proti vnetjem.

Z leti se količina  mineralne kostne gostote zmanjša, s tem pa se poveča tveganje za zlom kosti. Mineralno kostno gostoto lahko vzdržujemo s pravo kombinacijo optimalne prehrane in zmerne telesne aktivnosti. Vse potrebne minerale in snovi pa lahko uspešno nadomestimo tudi s pravo kombinacijo kakovostnih prehranskih dopolnil.

Obseg težav s sklepi je širok. Veliko je odvisno od življenjskega sloga posameznika, od aktivnosti, starosti, teže in tudi spola. Vsem, ki jih pestijo težave s sklepi, pa je enotno to, da jih bolijo kolena, hrbet, členki na prstih, pogosta je jutranja okorelost, slaba gibljivost sklepov, slabša kvaliteta življenja in manj možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Bolezni, ki prizadenejo sklepe je veliko in se delijo v vnetne in degenerativne. Najpogostejše bolezni sklepov so revma, osteoartroza, osteoporoza, išias, hernia, sindrom karpalnega kanala, boleči in otečeni sklepi.

Zdrave sklepe lahko vzdržujemo s pravo kombinacijo optimalne prehrane in zmerne telesne aktivnosti. Vse potrebne minerale in snovi lahko v naš vsakdan uspešno vključimo tudi s pravo kombinacijo kakovostnih prehranskih dopolnil.

V pestri ponudbi izdelkov s podpisom Biostile je pomembno mesto zasedel izdelek Active joint. Posebej namenjen lajšanju težav s sklepi, s premišljeno kombinacijo učinkovin deluje protivnetno in protibolečinsko.

Active Joint iz Biostila je izdelek, ki lahko učinkovito pripomore k boljši gibljivosti sklepov in lajšanju bolečin v sklepih. Vsebuje naravne rastlinske izvlečke, kolagen in mangan, deluje protibolečinsko in protivnetno. Pomaga ohranjati zdrave sklepe in obnavlja sklepno vezivo.

Boljši rezultati so odvisni od optimalne kombinacije sestavin in izdelkov, zato priporočamo uživanje kapsul Active Joint v kombinaciji z B-Complexom.  V Biostilu so naši strokovnjaki oblikovali formulacijo kapsul z B-Complexom, ki vsebuje celoten spekter vitaminov B-kompleksa (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12), holin ter organsko vezan silicij iz mladih poganjkov bambusa in naravni vitamin C iz plodov šipka.

Skrb za sklepe je pomembna tudi od zunaj. Krema Easy Step, učinkovita za sklepe z glukozaminom, minerali in zelišči, ki odlično deluje v kombinaciji s kapsulami Active Joint in B-Complex.

Znano je, da je za ohranjanje zdravih sklepov je pomembno, da ohranjamo gibljivost. Kar je pa v primeru težav in bolečin zelo težko… Biostilov paket izdelkov za zdrave sklepe, vam bo pomagal pri večji gibljivosti in manj bolečim sklepom.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja