Imunski sistem je ščit, ki se od posameznika do posameznika zelo razlikuje. Omogoča obrambo našega telesa pred škodljivimi tujki, ki bi utegnili povzročiti različna bolezenska stanja. Na le-tega vplivajo genetika, starost, prehrana, količina gibanja, kajenje, uživanje alkohola, stres, količina spanca, zgodovina infekcij in cepljenj, itd. Na številne izmed naštetih dejavnikov, kot so količina gibanja, kajenje, stres in količina spanca pa lahko zagotovo vplivamo tudi sami.

Prehrana je eden izmed izjemno pomembnih dejavnikov za dobro delovanje imunskega sistema in ohranjanje mladega ožilja. Izredno pomembno vlogo imajo številni vitamini in minerali. Predstavljamo vam MAX FRUIT KING, ki je vitaminsko-mineralna bomba. Dala vam bo energijo za nov dan. Že po vsebnosti vseh koncentriranih sokov je ta preparat nepremagljiv v boju za vaše zdravje in zdravje vaših otrok. Priporočljivo ga je jemati, ker:

Krepi imunski sistem
Deluje proti virusom in aftam
Vpliva na mikrocirkulacijo v telesu
Deluje antistresno
Znižuje holesterol
Pomaga pri slabokrvnosti
Ureja prebavni trakt
Krepi črevesno floro

Ozaveščen človek bo vse življenje skrbel za zdravo prehrano, bogato s sadjem in zelenjavo, z naravnimi vitamini, minerali in vlakninami ter z beljakovinami in nenasičenimi maščobnimi kislinami. V tem primeru se bo redko srečal s težavami, ki privedejo do strdkov. Zelo zdravo živilo za preprečevanje strdkov so ribe, ki so najpomembnejši živalski vir omega 3 maščobnih kislin omega 3.

Po drugi strani pa prekomerna telesna masa, še posebej maščobne zaloge, ki se nalagajo okrog pasu, znižujejo odpornost, saj maščobno tkivo prispeva h kroničnim vnetnim procesom, ki izčrpavajo naš imunski sistem.

Prehransko dopolnilo, ki pomaga vzdrževati imunski sistem je IMMUNE POWER. Sestavine v prehranskem dopolnilu Immune Power so združene, da podpirajo in ohranjajo zdravo kožo. Sestava vzdržuje kardiovaskularni sistem z vzdrževanjem normalnega nivoja holesterola in trigliceridov v naši krvi.

Zdravilo za izboljšavo pretočnosti krvi, ki so jo poznali že v starih časih, pa je čebula. Poznejši zapiski to lastnost pripisujejo tudi česnu. Čebula oz česen ovira lepljenje trombocitov, razgrajuje nastale strdke in onemogoča koagulacijo krvi zaradi mastne hrane. Česen vsebuje snov, ki ima podoben učinek kot aspirin in deluje kot antikoagulans. Poleg tega preprečuje sprijemanje trombocitov, pospešuje razgradnjo krvnih strdkov, zmanjšuje viskoznost krvi, pospešuje cirkulacijo in odstranjuje nezaželene snovi iz krvi. Predstavljamo vam hitrejšo alternativno rešitev – prehranski dodatek GARLIC, ki vsebuje visoko kakovostna olja iz česna.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja