Se tudi sami spopadate z odvečnimi kilogrami, povišanim holesterolom, morda tudi krvnim tlakom, slabo cirkulacijo, ki je privedla do krčnih žil, utrujenosti in pa pretirane želje po sladki hrani, ki se ji enostavno ne morete upreti?

Kar 2/3 Slovencev se spopada s povišanim holesterolom, ki ga spremljajo še odvečni kilogrami-največkrat okrog pasu.

Do tega privede nepravilna prehrana (veliko živalskih maščob, mastna hrana), pretežno sedeč način življenja (pisarniško delo), premalo gibanja, stres…vse to sčasoma terja svoj davek, plača pa ga vaš kardio-vaskularni sistem in pa kvaliteta vašega vsakdana.

Holesterol in stres

Vsakodnevne stresne situacije, ki jih v večini niti ne smatramo več kot stres, ampak kot del vsakdana, lahko naredijo ogromno škodo na naših žilnih stenah. Pod »vsakodnevne« stresne situacije smatramo slabe odnose doma in v službi, predolge delavnike, nekakovosten počitek itd. Obstaja precej raziskav, ki povezujejo stres ter sam delež holesterola v telesu, ki nam škodi.

3 načini za zniževanje holesterola:

  1. Zadosten vnos vlaknin (poleg sadja, zelenjave in stročnic je odličen vir tudi izdelek Viachole Fiber z visokim deležem le-teh).
  2. Povišajte vnos niacina (predstavlja oporo jetrom in gre pravzaprav za obliko vitamina B3, ki ga najdete tudi v našem izdelku Pomegranate).
  3. Telesna aktivnost naj postane del vašega vsakdana (s 30 minutno vadbo približno 5x na teden znatno zmanjšamo vrednosti holesterola v krvi).

Kaj pa homocistein?

Verjetno zanj še niste slišali, saj je dosti manj »prepoznavna« snov kot holesterol. Gre za izredno škodljivo aminokislino, ki se tvori v našem telesu, ko smo pod velikim stresom ter nam primanjkuje B vitaminov. Znano je, da na naše ožilje vpliva še slabše kot povišan holesterol. Pri Biostilu smo zato v tokratno kombinacijo za čistost žilnih sten dodali še naravni Sok granatnega jabolka z dodanim celotnim spektrom B vitaminov.

Dejstvo je, da zaužijemo premalo vlaknin, zato smo v naš izdelek za zniževanje holesterola ter odvečne teže, Viachole Fiber dodali izjemno vlaknino glukomanan. Njegova sposobnost je, da v črevesju dobesedno »posrka« odvečne maščobe in na ta način znižuje vrednosti holesterola.

Naravni sok granatnega jabolka z dodanimi vitamini s svojim protivnetnim ter antioksidativnim delovanjem poskrbi za čisto kri ter močan imunski sistem.

Aktivno delovanje omenjenih produktov podkrepite z našim Detox čajem, ki sestoji iz 11 dragocenih rastlinskih izvlečkov. Poslovite se od napihnjenosti ter zaostajanju vode v telesu.

Zaupajte naravi, zaupajte v Biostile 🙂

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja