Danes se bomo razpisali o organu, ki vedno prvi vzpostavili stik s sočlovekom – govora bo o očeh. Lepih, jeznih, modrih, črnih….

Pravijo, da deset jezikov, ki zatrjuje, ne pove toliko kot oči, ki vidijo. Govora je torej o organu, ki nam služi vedno in povsod, saj bi brez vida življenje posameznika bilo drugačno in veliko bolj oteženo. Pogosto radi rečemo, da so oči ogledalo duše. Vendar se je potrebno zavedati, da so tudi ogledalo telesa, saj nam ničesar na svetu ne more nadomestiti odkritega nasmeha z iskricami v očeh.

Ali ste vedeli…?

…da lahko oftamolog že s preprostim pregledom ugotovi številne bolezni, ki se »kuhajo« v vašem telesu, od sladkorne bolezni vse do povišanega krvnega tlaka.

Obstaja veda iridologija, kjer vam glede na določene spremembe v očeh lahko povedo kakšne zdravstvene probleme imate. Oči so kot nekakšna šibka točka našega telesa, saj se njihovo stanje spreminja glede na naše splošno počutje. Ko se počutimo dobro, tudi vidimo boljše, in nasprotno, če smo utrujeni, pod stresom ali imamo kakšno virozo, takrat delijo našo usodo tudi oči, posledično vidimo slabše.

Morda tudi vi…?

…8 ur ali več gledate v računalniške ekrane ali pametne telefone? Potem najbrž veste, koliko vas po tolikšnem času rade pečejo in bolijo oči. Gre namreč za izjemen napor vaših oči.

Pa veste zakaj? Ko gledamo v računalnik se aktivirajo manjše mišice, ki napenjajo očesno lečo. Manjkrat ko pomežiknemo, bolj se nam oči izsušijo. In za take napore naše oči niso bile ustvarjene.

Najbolj trpijo oči oseb zaposlenih v tovarnah za tekočim trakom, v centrih, kjer zelo redko ali sploh ne vidijo dnevne svetlobe, kaj šele narave in zelenih rastlin na katerih bi se oči lahko spočile. Potem je tukaj še naš prosti čas, ko nas rado zanese še na socialna omrežja, svoje pa dodajo tudi neonske luči, ki jih ravno v podjetjih in centrih vse pogosteje uporabljajo.

Rezultat so suhe oči. Pod tem pojmom razumemo dva pojava : včasih nas oči pečejo, spet drugič se solzijo. V obeh primerih gre za tako imenovani občutek peska v očeh, prav tako so rdeče očesne obrobe. Zaradi suhosti oči, obstaja večja možnost infekcije.

Priporočljivo je, da pri delu z računalnikom pogosteje mežikamo, da navlažimo oči. Dejstvo je, da pri pisarniškem delu mežikamo približno za 2/3 manj kot po navadi. Potem je tu še suh zrak v zaprtih prostorih, ki dodatno pripomore k izparevanju solznega sloja.

Ljudje velikokrat kupijo razne kapljice za oči, ki simulirajo umetne solze in si z njimi večkrat na dan oči navlažijo. “Raje preventiva kot kurativa” se rado sliši. S kapljicami si lahko pomagamo od zunaj, velikokrat gre le za trenutno ublažitev simptomov. Naše oči pa si zaslužijo več. Potrebujejo nego tudi od znotraj.

Če ob besedni zvezi “Raje preventiva kot kurativa” najprej pomislimo na ožilje, na sklepe, na kožo ali lase, zakaj ne pomislimo na oči, od katerih smo tako zelo odvisni?

V Biostilu smo zato namenili očem posebno pozornost in razvili produkta, ki bosta poskrbela, da bo vaš vid boljši in lepši kar od znotraj. Ja, prav ste razumeli. Danes vam predstavljamo proizvoda, ki vplivata na vaše oči od znotraj.

Izdelek Crystal vision vsebuje vse snovi, ki podpirajo normalno delovanje oči. Sestoji iz vseh močnih antioksidantov, kot sta na primer lutein in zeksantin, ki iz naših očesnih celic odnesejo vse odpadne snovi. Dodan je še vitamin C skupaj z vitaminom E in A.

Sok granatnega jabolka (Pomegranate) vsebuje bogat nabor kislin, močnih antioksidantov ter polifenolov, Gre pa tudi za izdelek, kjer smo mu še dodatno dvignili hranilno vrednost z dodanimi vitamini B kompleksa.

Granatno jabolko poseben sadež, ki v sebi skriva izjemno veliko semen, obdanih z živo rdečo sredico. Njegova semena so majhna ter bogata s polifenoli, ki zmanjšujejo in preprečujejo škodo, ki jo na DNK povzročajo prosti radikali. Posledično zmanjšujejo tveganje, da obolite za rakom.

Sok granatnega jabolka čisti tiste drobne kapilare od katerih so naše očesne celice odvisne ali bodo dobile dovolj hrane in kisika.

DARILO Immune power je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izbrane sestavine, ki kar najbolj podpirajo in ohranjajo našo kožo zdravo in mladostno, izbrane sestavine pomagajo vzdrževati normalen nivo holesterola in trigliceridov v naši krvi, s tem pa poskrbimo za zdrav celoten kardiovaskularen sistem.
Immune power vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kisline. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Ker vemo, da nam lahko pogled pove več kot sto besed je naša tokratna ponudba Crystal Vision + Pomegranate + na voljo po akcijski ceni s priloženim BREZPLAČNIM darilom Immune Power – Biostile!

Kliknite hitro tukaj ali pokličite na 080 88 44 in poskrbite za svoje oči in svoj imunski sistem še danes!

Več o posameznih izdelkih si lahko preberete s klikom na spodnji povezavi:

Crystal vision

Pomegranate

Immune power

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja