Skip to content

O nas

Biostile

Blagovna znamka Biostile

Združujemo prehranska dopolnila, kozmetiko in čaje, katerih glavno vodilo je učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka.

Biostile izdelki so plod aktivnega sodelovanje mednarodne ekipe strokovnjakov, proizvedeni v Sloveniji, v lastni proizvodnji, na sedežu našega podjetja Biovis v Komnu. Še posebno nas odlikuje skrb za visoko kakovost naših izdelkov, saj uporabljamo zgolj surovine najvišje kvalitete, proizvedene v skladu z najvišjimi standardi v industriji.

Ustanovitelji podjetja Biostile so člani družine Kosmina, ki deluje na področju prehranskih dopolnil že od leta 1990. Pod okriljem podjetja so združili domače in tuje strokovnjake na področju prehranskih dopolnil in najboljše dobavitelje surovin v evropskem prostoru ter jih nadgradili z modernimi proizvodnimi obrati.

Blagovna znamka Biostile izmed palete številnih ponudnikov prehranskih dopolnil zelo izstopa po visoki kvaliteti sestavin, zahtevnejši sestavi in celovitim pristopom pri zasnovi kvalitetnih prehranskih dodatkov v moderni družbi. Poudarek je na mešanici učinkovin z dokazano sinergističnimi učinki, ne zgolj na eni sami sestavini.

 

 

V naših recepturah je moderno znanje pridobljeno z znanstveno-raziskovalnim pristopom kombinirano z izkušnjami pridobljenimi s tradicionalnimi pristopi in dobrimi praksami iz celega sveta,uporabljeno v holističnem pristopu k reševanju aktualnih življenjskih izzivov. Povsod, kjer je možno in smiselno, so namesto sintetičnih analogov uporabljene organske sestavine pridobljene iz narave. Vsi izdelki brez sestavin živalskega izvora imajo kapsulo iz hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in so zato primerni tudi za vegane.

Nekateri izdelki so prilagojeni specifičnosti modernega človeka, še posebej v našem geografskem okolju (npr. problem pomanjkanja biološko dostopnega selena in silicija v prehrani).

Del Biostile asortimana je tudi avtorski program dr. Majića, za učinkovitejše soočanje s t.i. presnovnim sindromom, ki je rezultat našega dolgoletnega aktivnega in plodnega sodelovanja. Primarij Tomislav Majić, dr. med., je med drugim ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice, soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja.

Vrednote, poslanstvo in vizija podjetja Biostile

Zlata boniteta odličnosti

V podjetju Biostile smo prejeli zlato boniteto odličnosti CompanyWall! V zadnjih treh letih smo namreč poslovali z eno najboljših bonitetnih ocen, s čimer pa dokazujemo finančno stabilnost in odlično poslovno politiko podjetja. Ponosni smo, da spadamo med najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji ter uživamo zaupanje tako strank kot poslovnih partnerjev doma in v tujini.

Certifikati odličnosti

Proizvodnja Biostile izdelkov poteka skladno z najvišjimi standardi, ki veljajo v industriji. Podvržena je strogemu nadzoru v vseh postopkih proizvodnje in celotni dobavni verigi, s katerim zagotavljamo najkvalitetnejših izbor surovin in reden nadzor. Izbiramo zgolj surovine in materiale, ki so v celoti skladni z EU regulativami. To pomeni, da so vsebnosti željenih snovi, in odsotnosti neželenih, potrjene s standardiziranimi analitičnimi metodami, ki so izvedene zgolj v za ta namen certificiranih evropskih laboratorijih. Izbiramo surovine, ki imajo poleg obveznih zakonsko določenih, tudi dodatne analize, ki pričajo o njihovimi kvaliteti.

ISO 22716 in BIO certifikat Slovenije

Na področju proizvodnje in distribucije kozmetičnih izdelkov potrjuje visoko kvaliteto proizvodnega procesa certifikat ISO 22716:2007 Kozmetika – Dobra proizvodna praksa (GMP).

Na področju proizvodnje in distribucije živil kontrolni organ Inštiut KON-CERT izdaja BIO certifikat Slovenije št. 400208243 podjetju Biovis d.o.o.

Standard ISO 22000: 2005, certifikat GMP in certifikat HACCP

S standardom ISO 22000: 2005 in certifikatom GMP – dobro proizvodno prakso, dokazujemo svojo natančnost pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo varnost končnih izdelkov ter hkrati izpolnjujemo zahteve zakonodaje.

S certifikatom SIQ št. F-092, dokazujemo, da imamo vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve standarda HACCP.

Izdelek brez naslova (12)
Izdelek brez naslova (13)

Vizitka

Dolgo ime: Biostile, trgovina in storitve, d.o.o.

Kratko ime: Biostile d.o.o.

Naslov: Komen 129A, 6223 Komen

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, reg. številka vpisa Srg 2011/28394 z dne 12.7.2011, osnovni kapital 7.500,00 €.

Matična številka: 6004075000

Davčna številka: SI 17834619 – družba je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost

Transakcijski račun:

IBAN SI56 0313 5100 0973 686
IBAN SI56 6100 0000 5565 819
IBAN SI56 6100 0001 9094 797