Imeti lepo in zdravo kožo je verjetno želja vsakega posameznika. Pot do nje pa ni tako preprosta kot se morda zdi na prvi pogled, saj zahteva precej potrpljenja, predvsem pa izbiro pravih ter kakovostnih izdelkov, ki se dopolnjujejo in kot celota prispevajo k normalnemu delovanju telesa.

Zaradi sodobnega življenja, prehrane, onesnaženosti ozračja in drugih dejavnikov iz okolja je vse več težav s kožo. Alergije, srbečica, izpuščaji pa prizadenejo tudi otroke.

Za popolno nego kože so zelo pomembni izdelki, ki vsebujejo naravne sestavine ter ključne vitamine, ki pripomorejo k vzpostavljanju ravnotežja v telesu in posledično na koži in ki s svojo vsebnostjo pozitivno vplivajo na celotno telo, »od znotraj« in »od zunaj«.

Kakovostne naravne sestavine pa niso dovolj. Pomembna je tudi pravilna kombinacija le-teh, saj lahko le na ta način  pomagajo nadomestiti izgubljene vitamine in minerale v telesu ter zmanjšati pojavnost tegob sodobnega življenja.

Kateri so pomembni vitamini pri ohranjanju zdrave kože?

Za ohranjanje čiste in napete kože so v prvi vrsti pomembni vitamini B-kompleksa.  Biotin je izjemno močan antioksidant, ki preprečuje izgubo vode in krepi kožo. Izdelek B-COMPLEX S SILICIJEM vsebuje optimalno kombinacijo B vitaminov, silicij, ki je znan tudi kot mineral lepote, in vitamin C, ki omogoča boljšo vezavo vseh vitaminov.

Kot učinkovit izdelek za nego kože »od znotraj« je tudi  sok Aloe Vera ki je popolnoma naraven, ni koncentriran niti razredčen, dodani pa so mu vitamini B5, B6, B7 B12 in vitamin C. Aloe vera je že dolgo poznana rastlina, ki deluje antibakterijsko in protivirusno ter je primerna pri težavah z nečisto kožo.

Koža pa potrebuje tudi pravilno nego »od zunaj«, saj je dan za dnem izpostavljena zunanjim dejavnikom, ki oslabijo njeno povrhnjico in vidno vplivajo na videz kože. Krema Derma 10 vsebuje dragocena olja in karitejevo maslo, ki kožo globinsko vlažijo, nahranijo, ustvarijo zaščitni film ter delujejo hipo-alergensko. Izvleček ginka s svojim antioksidativnim delovanjem kožo poživi, dodatek medu jo dodatno neguje med tem ko jo dodatek provitamina Koencim Q10 zaščiti pred prezgodnjim nastajanjem gub. Krema je primerna tudi za manjše opekline.

Za ohranjanje normalnega delovanja organizma in zdrave kože je torej ključnega pomena prava kombinacija mineralov in vitaminov ter uporaba kakovostnih in naravnih izdelkov.  

Več o izdelkih:

-B-Complex + Silicium

-Aloe Vera

Derma 10

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja