Stanje telesnega, duševnega in socialnega blagostanja je največja vrednota vsakega posameznika. Moč, dobro počutje, volja in energija so med najbolj zaželenimi spremljevalci vsakega izmed nas. In vendar se z jesenjo in hladnejšimi meseci tudi ti pogosto skrijejo.

Ljudje smo povezani z naravo in njenim ritmom. In zato je tudi vse, kar naše telo potrebuje, moč najti v naravi. Ker pa je telo precej kompleksen »stroj«, potrebuje pravo kombinacijo sestavin, nujno potrebnih za njegovo normalno delovanje. 

Kako lahko telesu pomagamo?

Immune Power kapsule vsebujejo vrsto učinkovin, ki pripomorejo k dvigu imunskega sistema, odpornosti, poleg tega pa imajo pomembno vlogo pri pravilnem delovanju srca in ožilja in lajšajo tudi marsikatero težavo.

Glavna sestavina Immune Power kapsul je matični mleček. Matični mleček je verjetno ena najboljših naravnih snovi in obenem najbolje raziskanih čebeljih produktov, ki blagodejno delujejo na imunski sistem, dobro počutje in vitalnost. Ravno zaradi teh pozitivnih lastnosti je pogosto uporabljana v prehranskih dodatkih.

Matični mleček je bil predmet različnih kliničnih raziskav in  njegovi pozitivni učinki so bili večkrat potrjeni. Resnično, matični mleček je prava kraljeva hrana. Matice, ki se hranijo z matičnim mlečkom, živijo 45 x dlje kot ostale čebele. Kar dokazuje, da lahko matični mleček pozitivno vpliva na kakovost življenja in obenem zavira posledice staranja, zmanjšuje možnost pojava vnetij v telesu ter negativnega vpliva oksidativnega stresa.

Poleg matičnega mlečka, Immune Power vsebuje tudi omega 3, omega 6 in omega 9 maščobne kisline. Omenjenih maščobnih kislin telo ne more samo proizvajati, zato jih moramo vnesti s hrano. Glavni vir omega 3 maščobnih kislin so ribe, predvsem mastne, in njihova olja ter prehranski dodatki.  Med vsemi za zdravje pomembnimi učinki omega 3 maščobnih kislin je najbolj raziskan in tudi potrjen s strani stroke pozitiven vpliv na normalno delovanje srca, uravnavanje holesterola, v kombinaciji z omega 6 maščobnimi kislinami tudi na delovanje in razvoj možganov.

Učinkovitost kapsul Immune Power uspešno dopolnjuje olje grozdnih pečk, ribji kolagen in svetlinovo olje.

Ribji kolagen v Immune Power kapsulah. Kolagen je beljakovina, prisotna v telesu, ki pa z leti začne upadati. Pomanjkanje le tega pa je vidno predvsem na koži, laseh in krhkih nohtih. Prav zaradi te lastnosti so prehranska dopolnila, ki vsebujejo kolagen zelo priljubljena tako pri moških kot pri ženskah.

Prehransko dopolnilo Immune Power vsebuje vse pomembne sestavine za dobro telesno in mentalno počutje ter okrepljen imunski sistem. Poleg matičnega mlečka, svetlinovega olja, olja pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kisline. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Vaše zdravje, naša skrb.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja