Protex Fiber

Prehransko dopolnilo

Protex Fiber

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visok delež vlaknin iz naravnih virov (indijski trpotec, cikorija in jabolka) in korenine pekočega bertrama s priokusom naravne arome jabolka.

Človeško telo je celostna kemična tovarna z nalogo pretvoriti sestavine vzete iz okolja, v potrebne substance, da bodo proizvedle energijo za pravilno delovanje telesa. Vse odpadne snovi pa prebavi in izloči. To bi bilo idealno, vendar v današnjem hitrem svetu nimamo več ustrezne prehrane. Večinoma zaužijemo industrijsko predelano hrano in v svoja telesa vnašamo vedno več toksinov in premalo vlaknin, zato naše telo potrebuje pomoč.

Topnih in netopnih vlaknin v vodi  zahvaljujoč svoji sposobnosti povečanja volumna krepijo peristaltiko črevesja. Posebnost vlaknin je, da zapolnijo mošnjičke v črevesju in imajo blag učinek brušenja črevesne stene ter tako odstranjujejo naložene odpadne snovi.

Inulin je skupina naravno pojavljajočih polisaharidov, ki jih proizvaja veliko rastlin (najbolj poznana je verjetno čebula). Sodi med vlaknine in se najpogosteje pridobiva iz cikorije. Je odličen prebiotik, kar pomeni, da sodi med fermentabilne vlaknine, ki hrani dobre črevesne bakterije.

Vsebnost : 30 vrečk (za 30 dni)

39,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 39,50

Slovenski proizvod

Brezplačna poštnina nad 45 €

Hitra dostava

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visok delež vlaknin iz naravnih virov (indijski trpotec, cikorija in jabolka) in korenine pekočega bertrama s priokusom naravne arome jabolka.

  • V stiku s tekočino vlaknine nabreknejo in povečajo prostornino.

OPOZORILO
Pri uporabi tega izdelka je potrebno uživanje zadostne količine tekočine. Priporočamo uživanje vsaj 2 L Protex čaja ali vode, enakomerno razporejeno tekom celega dneva.

 

Priporočeno odmerjanje: Ena vrečka na dan (1×1); hitro vmešana v 2 dcL hladne vode ali čaja in nemudoma zaužita, na tešče, pol ure pred zajtrkom.

 

Izdelek je na voljo tudi v  lekarnah ter specializiranih trgovinah.

NENSI : 1055742, BIOSTILE PROTEX VLAKNINE VREČKA 30X

Sestavine

Vlaknine svetlega indijskega trpotca (Plantago ovata), inulin iz cikorije (Cichorium intybus), jabolčne vlaknine, korenina pekočega bertrama(Anacyclus pyrethrum), jabolčni pektin.

Priporočen dnevni odmerek (1 vrečka) vsebuje:

Sestavina Količina Delež PDV
Vlaknine trpotca 10 g n.d.
Inulin 2 g n.d.
Jabolčne vlaknine 1,5 g n.d.
Korenina pekočega bertrama 500 mg n.d.
Jabolčni pektin 450 mg n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Morda vam bo prav tako všeč…

Protex Fiber

39,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 39,50